Погледни

ТОП најсмешни фудбалски фаули

Да се сопре противникот.

ТОП 10 лоши фудбалски момчиња

Некои го имаат „тоа“.

ТОП симулации и „глумења“ во фудбалот

По обвинувањата за „симулирање“ на Хери Кејн, еве уште неколку примери од блиското минато.

ТОП 50 најдобри потези во 2017/18

Уметностса со фудбалската топка.

ТОП 20 најглупави одбрани

Грешките на голманите веднаш се забележуваат!

ТОП најстрашни удари со глави

Страшни моменти на фудбалските терени.

ТОП 25 голови со глава

Најимпресивните голови постигнати со глава.

ТОП 10 најфраерски голови

Кога сакаш да се покажеш...

ТОП промашувања на празен гол

Потешко да се утне отколку да се погоди.

ТОП 30 најоригинални додавања

Уметноста на асистенциите.
81,907FansLike

ПОГЛЕДНИ

ПРЕПОРАЧАНО