Џенсон Батон се повлече од 24 часа Ле Ман за да биде со бремената свршеница

Џенсон Батон се повлече од легендрната трка на издржливост 24 часа Ле Ман за да помине повеќе време со својата бремена девојка Бритни Ворд, која треба да се породи наскоро. Ф1 шампионот од 2009 година лани победи во Супер ГТ серијата на 24 часа Ле Ман, но СМП Рејсинг нема голем успех во главната ВЕЦ … Продолжи со читање Џенсон Батон се повлече од 24 часа Ле Ман за да биде со бремената свршеница