Ферари првпат јавно го „посакаа“ Хамилтон

Шефот на Ферари, Матија Биното вели дека е „среќен“ од фактот што Луис Хамилтон ќе биде достапен како возач за … Продолжи со читање Ферари првпат јавно го „посакаа“ Хамилтон