Атлетико Мадрид имаат неверојатен долг од 999 милиони евра?

Атлетико Мадрид поставија нов неславен рекорд, откако порталот „Гол“ тврди дека долгот на „рохибланкос“ сега е фантастични 999 милиони евра. … Продолжи со читање Атлетико Мадрид имаат неверојатен долг од 999 милиони евра?