Италијанскиот фудбал е пред колапс, вели претседателот на Серија А

Паоло дал Пино, претседателот на Лега Серија А предупредува дека со новите мерки на италијанската влада фудбалскиот систем е „многу … Продолжи со читање Италијанскиот фудбал е пред колапс, вели претседателот на Серија А