Лапорта триумфален: За два месеци внесовме 868 милиони евра во Барселона

Претседателот на Барселона, Жоан Лапорта на презентацијата на Роберт Левандовски се пофали дека во клубот влегле фантастични 868 милиони евра … Продолжи со читање Лапорта триумфален: За два месеци внесовме 868 милиони евра во Барселона