Повторно анти-семитизам од фановите на Лацио

Навивачите на Лацио оставија фотографии на кои е покажана Ана Франк во дрес на Рома и анти-семитски пораки на нивната … Продолжи со читање Повторно анти-семитизам од фановите на Лацио