Рамос и Пике би можеле да ја бојкотираат репрезентацијата

Голем скандал би можел да ја погоди фудбалската репрезентација на Шпанија, а причина за сето тоа е отказот што го … Продолжи со читање Рамос и Пике би можеле да ја бојкотираат репрезентацијата