Србија и Хрватска нема да носат капитенска лента со боите на виножитото на Мундијалот

Капитените на фудбалските репрезентации на Србија и Хрватска, нема да ја носат капитенската лента со боите на виножитото на Мундијалот … Продолжи со читање Србија и Хрватска нема да носат капитенска лента со боите на виножитото на Мундијалот