Вилшир очаен: Како да им кажам на децата дека никој не ме сака

Поранешната ѕвезда на Арсенал, Џек Вилшир повторно проговори за своите маки да си пронајде клуб, признавајќи дека не знае што … Продолжи со читање Вилшир очаен: Како да им кажам на децата дека никој не ме сака