Златан: Ил Феномено е најдобриот, кај Леброн не ми се допаѓа политиката

Секогаш кога Златан Ибрахимовиќ ќе има интервју, има мал милион на извадоци кои можат да се направат наслов. Така и … Продолжи со читање Златан: Ил Феномено е најдобриот, кај Леброн не ми се допаѓа политиката