Илиевски не „признава“: Собранието на МКФ е нелегално

По одржувањето на вонредното Собрание на МКФ, на кое нов двегодишен мандат доби Петар Наумоски со 16 гласа со 12 гласа за Владо Илиевски, поранешниот македонски репрезентативец вели дека се работи за „нелегално“ собрание. Илиевски, еден од хероите на репрезентацијата која го направи „чудото“ во Литванија во 2011 година, се јави со соопштение по гласањето … Продолжи со читање Илиевски не „признава“: Собранието на МКФ е нелегално