Нант ги бара парите од трансферот на Сала, инаку ќе тужи!

Велшки „BBC“ објави вест дека францускиот клуб Нант службено од Кардиф Сити ги бара 17-те милиони евра за трансферот на … Продолжи со читање Нант ги бара парите од трансферот на Сала, инаку ќе тужи!