Бизнисмен тврди дека ја направил кариерата на Басилашвили, бара 30 отсто од неговата заработувачка

Најдобриот грузиски тенисер, Николоз Басилашвили, повторно се наоѓа пред судски процес, откако бизнисменот Иракли Качарава бара од него да му … Продолжи со читање Бизнисмен тврди дека ја направил кариерата на Басилашвили, бара 30 отсто од неговата заработувачка