Мајк Тајсон влегува во бизнисот со канабис

Поранешниот апсолутен шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон ќе отвори ранч од 4.000 метри квадратни за одгледување марихуана, откако Калифорнија … Продолжи со читање Мајк Тајсон влегува во бизнисот со канабис