Тајсон: Сите ќе бидете шокирани од името на мојот прв противник (видео)

Мајк Тајсон тврди дека договорот за неговиот камбек во боксерскиот ринг ќе се потпише следната недела и додава дека мистериозниот … Продолжи со читање Тајсон: Сите ќе бидете шокирани од името на мојот прв противник (видео)