Ред бул: Промените на правилата во Ф1 дури во 2023 година!

Ситуацијата со корона вирусот може да донесе ново одложување на воведувањето на нови правила во спортот дури до 2023 година, тврди шефот на Ред бул рејсинг, Кристијан Хорнер. ФИА, тимовите и сопственикот на Ф1 „Либерти медија“ веќе ги одложија предвидените...