ТОП 10 најлоши тепачки во фудбалот

Грдата страна на фудбалските пресметки.

Херман со првиот биатлонски спринт

Германкат Денисе Хeрман триумфираше на првиот биатлонски спринт оваа сезона, откако освојувачката на бронза од штафетата од Сочи 2014, победи во Естерсунд, Шведска. На Германката и беа доволни 19:54.8 за да ја помине патеката од 7.5 километри, така што можеше...