Данска и Шведска можат да ја наместат Норвешка

Данска и Шведска пред очите на спортската јавност, на Европсското првенство во фудбал во 2004 година, го наместија својот натпревар (2:2) и ја елиминираа Италија од понатамошните борби. Слично сценарио се најавува 15 години подоцна, разликата е само што сега овие земји ќе играат ракометен меч на Светското првенство, а „жртва“ треба да биде Норвешка. … Продолжи со читање Данска и Шведска можат да ја наместат Норвешка