Лазаров нема критики за Египет: Ние сме задоволни, мора да се пофалат организаторите

За разлика од другите ракометни ѕвезди, кои имаа низа на забелешки и критики кон организаторите на Светското првенство во Египет, … Продолжи со читање Лазаров нема критики за Египет: Ние сме задоволни, мора да се пофалат организаторите