Top Sport

Адам Јандиев

Руските ММА фајтери ќе се претепаат, па ќе се смират и гушкаат

Едно од најлутите ривалства кај руските ММА фајтери кое заврши со праќање во болница на Сергеј Харитонов, заврши, откако тој …

Руските ММА фајтери ќе се претепаат, па ќе се смират и гушкаат Прочитај повеќе

Руска ММА пресметка за неисплатен долг – Јандиев го прати Харитонов во болница

Дека руската ММА сцена нуди бесконечни неверојатни приказни покажува и последниот пример, кога ветеранот Сергеј Харитонов заврши во болница на …

Руска ММА пресметка за неисплатен долг – Јандиев го прати Харитонов во болница Прочитај повеќе

Scroll to Top