Top Sport

Ајзеа Канан

„Имам пари да купам три коли и приватен авион, ама зошто ми се“

Американскиот кошаркар Ајзеа Канан изнесе голем дел од товарот на својот Уникс Казан против Локомотива во четвртфиналето на Еврокупот. Тој …

„Имам пари да купам три коли и приватен авион, ама зошто ми се“ Прочитај повеќе

Scroll to Top