Top Sport

Алекс Мишер

Швајцарецот Мишер си замина по контроверзите околу „бинационалните“ фудбалери

Генералниот секретар на Швајцарската фудбалска федерација (АСФ), Алекс Мишер си поднесе оставка пет недели откако покрена „лавина“ реакции во оваа …

Швајцарецот Мишер си замина по контроверзите околу „бинационалните“ фудбалери Прочитај повеќе

Scroll to Top