УФЦ: Мороно го „уништи“ Каубоецот Серон, можеби е време за пензија?

Алекс Мороно влета како замена на УФЦ Вегас 26 и ја оствари својата најголема победа во кариерата, декласирајќи го Доналд …

УФЦ: Мороно го „уништи“ Каубоецот Серон, можеби е време за пензија? Прочитај повеќе