Шкендија се засили со нигериски дефанзивец (видео)

Шкендија го потврди ангажирањето на нигерискиот дефанзивец Алма Або Вакили од литванскиот Тракаи. 21-годишниот Вакили ги импресионирал луѓето од тетовскиот …

Шкендија се засили со нигериски дефанзивец (видео) Прочитај повеќе