Тројца македонски маратонци го трчаа маратонот во Чикаго

Вчера (8 октомври) на улиците на Чикаго се трчаше јубилејниот 40. маратон во овој град. Патеката со должина од 42.195 …

Тројца македонски маратонци го трчаа маратонот во Чикаго Прочитај повеќе