Ривер Плата не ги пушти гостите на својот стадион!

Мечот од Аргентинскиот Суперлига куп помеѓу Ривер Плата и Атлетико Тукуман беше откажан во саботата, откако Ривер Плата не дозволи …

Ривер Плата не ги пушти гостите на својот стадион! Прочитај повеќе