Top Sport

Беитар Ерусалим

Зошто Арапи купија 50 отсто од најрасистичкиот израелски клуб Беитар?

Во една од најнеобичните фудбалски зделки во 2020 година, член на владеачкото семејство на Обединетите Арапски Емирати купи 50 отсто …

Зошто Арапи купија 50 отсто од најрасистичкиот израелски клуб Беитар? Прочитај повеќе

Фановите на Беитар бараат фудбалерот со „муслиманско“ име Али Мохамед да игра со прекар

Навивачите на израелскиот клуб Беитар Ерусалим побараа нивниот нов фудбалер Али Мохамед да го смени името бидејќи тоа „премногу потсетува …

Фановите на Беитар бараат фудбалерот со „муслиманско“ име Али Мохамед да игра со прекар Прочитај повеќе

Беитар го смени името во Беитар Трамп Ерусалим во чест на американскиот претседател

Во потег кој сигурно ќе биде пречекан со бурни реакции, израелскиот фудбалски клуб Беитар Ерусалим официјално го смени своето име …

Беитар го смени името во Беитар Трамп Ерусалим во чест на американскиот претседател Прочитај повеќе

Scroll to Top