Масуњане со супер-нокаут во ОНЕ шампионатот

Азиската ММА промотивна куќа „ОНЕ шампионат“ честопати ни носи спектакуларни моменти, како овој од петокот, кога Јужноафриканецот Бокан Масуњане, попознат …

Масуњане со супер-нокаут во ОНЕ шампионатот Прочитај повеќе