Борис Диао замина в пензија (Видео)

Борис Диао, член на една од најдобрите генерации во историјата н француската кошарка, објави крај на кариерата. 36-годишниот крилен кошаркар, …

Борис Диао замина в пензија (Видео) Прочитај повеќе