(Видео) Напаѓачот на Ајакс Бергхујс нападна навивач на Твенте, причината е расизам?

Сезоната 2022/23 нема да биде запаметена по добро за навивачите на Ајакс, откако популарните „копјаници“ првпат по 14 години нема …

(Видео) Напаѓачот на Ајакс Бергхујс нападна навивач на Твенте, причината е расизам? Прочитај повеќе