Каква иронија! Претседателот на НАСКАР уапсен за возење под дејство на алкохол

Претседателот на најпопуларната американска тркачка серија, НАСКАР, Брајан Френс бил уапсен во Хемптонс, Њујорк поради возење во алкохолизирана состојба и …

Каква иронија! Претседателот на НАСКАР уапсен за возење под дејство на алкохол Прочитај повеќе