УФЦ: Тешка победа за „Корејскиот зомби“, сега го чека Волкановски?

Чанг Сунг Џунг, попознат како „Корејскиот зомби“ стигна до победа на поени над Ден Ајг во главниот меч на УФЦ …

УФЦ: Тешка победа за „Корејскиот зомби“, сега го чека Волкановски? Прочитај повеќе