Атлетичарот Давид Рудиша преживеал авионска несреќа: Му благодариме на Господ што сме живи

Двојниот олимписки шампион и актуелен светски рекордер на 800 метри, атлетичарот Давид Рудиша, преживеал авионска несреќа изминатиот викенд. Тој и …

Атлетичарот Давид Рудиша преживеал авионска несреќа: Му благодариме на Господ што сме живи Прочитај повеќе