Бланка Влашиќ во „војна“ со менаџерот на Евертон

Дејвид Ансворт имаше лош старт како преоден менаџер на Евертон, откако „карамелите“ загубија со 2:0 од Лестер, и веднаш потоа …

Бланка Влашиќ во „војна“ со менаџерот на Евертон Прочитај повеќе