Суспензија за новинарот кој ги нарече Лајпциг педери (видео)

Францускиот новинар Денис Балбир доби суспензија од ТВ каналот „В9“ откако во текот на преносот на дуелот меѓу Олимпик Марсеј …

Суспензија за новинарот кој ги нарече Лајпциг педери (видео) Прочитај повеќе