Убиен спортскиот миленик на Казахстан

Казахстанецот Денис Тен, кој на Олимписките игри во Сочи во 2014 година, освои бронзен медал во уметничко лизгање, бил убиен …

Убиен спортскиот миленик на Казахстан Прочитај повеќе