Сако заборавил дека поседува автомобил од 250.000 евра

Сенегалецот Диафра Сако на почетокот на годината реши да го напушти тимот на Вест Хем, а во клубот го заборавил …

Сако заборавил дека поседува автомобил од 250.000 евра Прочитај повеќе