Англискиот фудбал преплавен од расизам

Дискриминацијата во англискиот фудбал пораснала за 59 отсто во првиот дел од тековната сезона, соопшти организацијата „Кик ит аут“. Во …

Англискиот фудбал преплавен од расизам Прочитај повеќе