Top Sport

Џампјеро Вентура

Им нанесе „национална катастрофа“ на Италијанците, па доби награда!

Џампјеро Вентура е добитник на наградата „Палоне ди мармо“ (мермерна топка) за неговите заслуги во светот на фудбалот и покрај …

Им нанесе „национална катастрофа“ на Италијанците, па доби награда! Прочитај повеќе

Scroll to Top