Новиот претседател на Јуве: Уште еднаш ќе покажеме дека сме најголемиот италијански клуб

Новиот претседател на Јувентус, Џанлука Фереро денеска официјално ја презеде позицијата во клубот по состанокот на директорите во Торино, каде …

Новиот претседател на Јуве: Уште еднаш ќе покажеме дека сме најголемиот италијански клуб Прочитај повеќе