Роуз: Лав е во американскиот олимписки тим само бидејќи е белец

Поранешната НБА ѕвезда, а сега аналитичар на „ЕСПН“, Џејлен Роуз вели дека Кевин Лав е дел од американскиот олимписки тим …

Роуз: Лав е во американскиот олимписки тим само бидејќи е белец Прочитај повеќе