УФЦ: Маларки со пеколен нокаут по 46 секунди

Пред вчерашниот главен меч на УФЦ 260, титанската пресметка на Френсис Нгану и Стипе Миочиќ, бевме сведоци на експресниот нокаут …

УФЦ: Маларки со пеколен нокаут по 46 секунди Прочитај повеќе