Џејмс Колинс го скина договорот неколку часа откако го потпиша!

Велшкиот ветеран Џејмс Колинс направи еден неочекуван, но и спортски гест, откако го раскина краткорочниот договор со Астон вила, само …

Џејмс Колинс го скина договорот неколку часа откако го потпиша! Прочитај повеќе