Застрашувачки сцени во Мајами – британски тинејџер колабираше во АТП дебито

АТП дебито на 19-годишниот британски тенисер Џек Дрејпер заврши со застрашувачки колапс на жештината во Мајами, по што се повлече …

Застрашувачки сцени во Мајами – британски тинејџер колабираше во АТП дебито Прочитај повеќе