Палота: Немавме избор околу Пјаниќ и Салах

Претседателот на Рома, Џим Палота ги отфрли обвинувањата дека неговиот клуб се „претворил“ во „супермаркет“ по продажбата на Миралем Пјаниќ …

Палота: Немавме избор околу Пјаниќ и Салах Прочитај повеќе