Честнат пак е шампион во јадење хот-дог – 75 за само 10 минути (видео)

Американецот Џои Честнат по 13-ти пат во 14 години стана шампион во јадење хот-дог, откако изеде неверојатни 75 во само …

Честнат пак е шампион во јадење хот-дог – 75 за само 10 минути (видео) Прочитај повеќе