Дешам нема да зазема категоричен став во „случајот Погба“

Селекторот на француската репрезентација Дидие Дешамп изјави дека Пол Погба е во комплицирана ситуација, но додаде дека нема да заземе …

Дешам нема да зазема категоричен став во „случајот Погба“ Прочитај повеќе