Репторси го отпуштија тренерот на годината Кејси

Двејн Кејси, кој според НБА беше најдобриот тренер во регуларниот дел од сезоната, и е најуспешниот тренер во историјата на …

Репторси го отпуштија тренерот на годината Кејси Прочитај повеќе