Албанскиот премиер со одлична споредба: Сега треба да бидеме како Милан на Ариго Саки!

Албанскиот премиер Еди Рама даде интересна изјава за борбата против корона вирусот, велејќи дека државите мораат да бидат подготвени како …

Албанскиот премиер со одлична споредба: Сега треба да бидеме како Милан на Ариго Саки! Прочитај повеќе